Store Locator

Store Locator is loading from Storemapper store locator...

Wie wij zijn:
Ons familiebedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ambachtelijke werk van gipsornamenten. We zijn ooit begonnen in Marrakech en hebben ons nu gevestigd in Utrecht, Nederland. Onze jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld om zowel westerse als oosterse gipsornamenten te creëren en te installeren in verschillende omgevingen.

Wat wij doen:
In het verleden hebben we veel ervaring opgedaan met het creëren van westerse gipsornamenten voor herenhuizen en andere klassieke panden. We hebben ook veel ervaring opgedaan met het creëren van oosterse gipsornamenten voor moskeeën en andere gebouwen in de traditionele stijl. Tegenwoordig bieden wij bedrijven de mogelijkheid om gipsornamenten bij ons in te kopen. Door onze ervaring en expertise kunnen we bedrijven helpen bij het maken van de juiste keuzes voor hun specifieke projecten. We kunnen ook zorgen voor een hoge kwaliteit van het product en een professionele installatie indien nodig.

Kortom, ons familiebedrijf heeft een rijke geschiedenis in het ambachtelijke werk van gipsornamenten. Onze ervaring met zowel westerse als oosterse stijlen stelt ons in staat om een breed scala aan klanten te bedienen. We zijn nu trots om onze producten aan bedrijven aan te bieden en hen te helpen bij het realiseren van hun projecten.